Author Topic: no power to ice aerial  (Read 1369 times)

ade wilkins

  • Airflow
  • *
  • Posts: 26
  • Number of thanks: 1
  • Location: Wisbech, England
    • View Profile
no power to ice aerial
« on: 23 September 2016, 08:01:47 AM »
Fuse is fine, rear boot light has power but no power going to electric aerial, have tested electrical connection that goes directly to aerial in boot and it's completely dead, any ideas where to check next please ? Thanks in advance
SAAB is a SAAB, wether it be a GM, Lancia/Fiat or a V4 with a Ford Taunus engine in it, SAAB.

fka

  • High Output Turbo
  • **
  • Posts: 478
  • Number of thanks: 6
  • Location: Epsom
    • View Profile
Re: no power to ice aerial
« Reply #1 on: 23 September 2016, 08:43:34 AM »
Have you checked the connection on at the head unit?

ade wilkins

  • Airflow
  • *
  • Posts: 26
  • Number of thanks: 1
  • Location: Wisbech, England
    • View Profile
Re: no power to ice aerial
« Reply #2 on: 24 September 2016, 12:11:38 PM »
Yes, everything seems as it should be, I'm going to be pulling the dash out today at sometime and check for any snags or pulls in the wire, my tech2 is awaiting a new vci unit so I'm not able to run a diagnostics on it, wether it would show that it not is another thing though...
SAAB is a SAAB, wether it be a GM, Lancia/Fiat or a V4 with a Ford Taunus engine in it, SAAB.

ade wilkins

  • Airflow
  • *
  • Posts: 26
  • Number of thanks: 1
  • Location: Wisbech, England
    • View Profile
Re: no power to ice aerial
« Reply #3 on: 08 October 2016, 10:51:09 PM »
No joy whatsoever, radio connections are all fine, puzzled to say the least
SAAB is a SAAB, wether it be a GM, Lancia/Fiat or a V4 with a Ford Taunus engine in it, SAAB.